Levitra Generic är en behandling för erektil dysfunktion

Levitra Generic tabletter med vardenafil används för att behandla impotens hos män samt för att korrigera olika typer av sexuell impotens. Detta läkemedel är en billigare motsvarighet till de ursprungliga Levitra-pillren, men det har samma effektivitet som den ursprungliga formeln. Vid beställning av Levitra Generic kan kunden välja snabb expressleverans (inom 4 till 7 dagar) eller fri frakt i hela Sverige.

Köp Levitra Generic på vårt onlineapotek

Levitra Generic kan köpas från vårt onlineapotek. Varför rekommenderar vi att du köper potensförstärkare från oss? Det finns flera orsaker till detta:
 • smidig produktleverans – gratis eller betald expressleverans, som levererar läkemedlet i hela Sverige på 4-7 dagar;
 • betalning online och offline;
 • ett brett utbud av effektiva läkemedel med olika aktiva ingredienser och doser;
 • gratis onlinekonsultation om produktsortimentet, sammansättningen och behandlingsmetoderna när det passar användaren;
 • ett kumulativt system med bonusar och rabatter.

Kort om Levitra Generic

Levitra Generic tillverkas i form av tabletter med en ljusorange beläggning. Den aktiva ingrediensen i läkemedlet är vardenafil. Den utvidgar blodkärlen i bäckenområdet och slappnar av de glatta musklerna i penisens hålrum och vidgar blodkärlen. Tack vare en sådan verkan av en komponent på kroppen ökar blodcirkulationen, vilket leder till en bestående erektion. Levitra Generic sticker ut bland läkemedel med liknande verkan eftersom det har en snabbare verkan på den manliga kroppen – ca 2-3 gånger snabbare än sildenafil och tadalafil-baserade läkemedel. Uppkomsten av erektion garanteras efter 10-25 minuter efter att du tagit tabletterna. Levitra Generic ökar inte, men det minskar inte heller sexuell lust eller upphetsning hos en man. Läkemedlet kan fungera bra endast i närvaro av naturlig upphetsning. Dessutom har pillren ingen effekt på reproduktiva funktioner. Det vill säga att läkemedlet inte förändrar kvaliteten, spermiernas motilitet eller deras befruktningsgrad av ägget. Eftersom Levitra Generic har tillverkats utifrån ett annat läkemedels formel har det en generisk formel. P-pillret har dock genomgått nödvändiga tester och kliniska prövningar för att garantera en säker användning, vilket har lett till att ett kvalitetscertifikat har erhållits. Bortsett från läkemedlets höga verkningshastighet och dess effektiva effekter på kroppen har Levitra Generic också en lägre kostnad. Eftersom man inte behövde utveckla receptet från grunden och minimera marknadsföringskostnaderna kunde man sänka priset och göra produkten mer överkomlig.

Indikationer för att ta Levitra Generic

Levitra Generic används i två fall:
 1. Behandling av erektil dysfunktion, som orsakats av fysiologiska, psykologiska eller blandade orsaker.
 2. Behandling av kronisk prostatit i komplex terapi. Om du tar detta preparat under 30 dagar kan du träna kärlen i det sexuella systemet, förbättra blodcirkulationen och påskynda ämnesomsättningen.

Kontraindikationer för användning av tabletter

Effekten av Levitra Generic på kroppen har inte undersökts hos minderåriga och äldre män. Därför förskrivs detta läkemedel inte till dessa kategorier av patienter. Vuxna män kan bara ta tabletterna om de inte har någon historia av följande tillstånd:
 • njurinsufficiens, där permanent dialys krävs;
 • ärftlig ögonsjukdom;
 • svårt nedsatt leverfunktion (klass C);
 • svåra kardiovaskulära sjukdomar (inklusive lågt blodtryck eller okontrollerat högt blodtryck, instabil angina pectoris, svår hjärtsvikt och en historia av stroke eller hjärtattack under de senaste sex månaderna).
Levitra Generic får inte heller förskrivas till patienter som är överkänsliga mot någon av ingredienserna.

Användning av Levitra Generic

Levitra Generic tas oralt 10-25 minuter före samlag. Tabletten sväljs och tvättas med tillräckligt med vatten. Effekten efter fullständig absorption är cirka 10 timmar. Levitra Generic finns endast i en dosering på 20 mg. Vanligtvis föreskrivs denna dos för män i åldern 18-60 år att ta en gång om dagen. Äldre personer får endast tas av en läkare efter en undersökning. Standarddosen minskas till 5 mg per dag för att minimera biverkningarna. Dosen minskas också till 5 mg för vuxna patienter med njursjukdom av olika etymologier.

Rekommendationer för att ta Levitra Generic med läkemedel, mat och dryck

När du tar Levitra Generic är det mycket viktigt att ta hänsyn till de läkemedel som patienten tar regelbundet. Eftersom vardenafil som en del av läkemedlet kan förändra absorptionsmekanismen för andra ämnen, vilket kommer att bidra till manifestationen av olika biverkningar. Därför bör patienten avstå från att ta följande läkemedel under behandling med Levitra Generic
 • alfa-adrenoblockerare;
 • nitrater i någon form;
 • kvävedonatorer;
 • andra potensreglerande läkemedel;
 • CYP3A4 och hiv-proteashämmare;
 • antidepressiva medel;
 • antibiotika, svampdödande läkemedel;
 • guanylatcyklas-stimulerande medel.
Om du undviker att äta fet, salt och kryddig mat samma dag som du tar Levitra Generic förhindrar du en längre absorption av läkemedlet och fördröjer dess verkan. Alkohol kan konsumeras samma dag som läkemedlet tas, men i små mängder. Det rekommenderas att begränsa mängden alkohol till 200 ml för att mannen ska må bra. Tabletten får endast tvättas med rent vatten. Levitra Generic bör aldrig kombineras med grapefruktjuice. Eftersom det finns en risk för en kraftig ökning av vardenafil-plasmanivåerna, vilket kan leda till överdosering.

Levitra Generic utan recept

Du kan köpa Levitra Generic som en sexuell förbättringsprodukt från vårt onlineapotek. Detta kräver inget recept. Detta är relevant för män som inte vill gå till en läkare med ett känsligt problem på grund av det moraliska obehaget. Apotekets administration rekommenderar fortfarande att man rådfrågar en läkare innan man köper läkemedlet för att justera dosen och det individuella valet av läkemedel. Fel dosering av läkemedlet kan leda till biverkningar. Dessutom kan en läkarundersökning hjälpa till att utesluta risken för individuell intolerans eller en allergisk reaktion hos patienten. Våra kunder köper endast högkvalitativa läkemedel vars effektivitet har bekräftats av relevanta dokument.

Möjliga biverkningar efter att ha tagit Levitra Generic

I närvaro av kontraindikationer, felaktig dosering eller vid individuell intolerans mot den aktiva komponenten i Levitra Generic kan män uppleva följande typer av biverkningar
 • matsmältningsstörningar (kräkningar, illamående, diarré eller förstoppning), buksmärtor, exacerbationer av gastrointestinala sjukdomar;
 • ökad muskeltonus, ryggsmärta, kramper, rodnad i huden;
 • allergier – hudutslag, svullna slemhinnor, andningssvårigheter, täppt näsa, tårflöde;
 • yrsel, huvudvärk, sänkt blodtryck, angina;
 • synstörningar, färguppfattning, förändringar i trycket i ögat;
 • dyspepsi, minnesförlust, sömnighet, trötthet.
Om du upplever allvarliga biverkningar (medvetslöshet, hjärtsmärta, plötslig ökning eller minskning av blodtrycket, ökad puls – från 100 slag per minut, blödning från penis) eller långvariga obehagliga symtom rekommenderar vi att du omedelbart söker akut vård på en medicinsk inrättning. I avsaknad av avvikelser hos patienten bör alla listade biverkningar försvinna av sig själva utan användning av ytterligare terapeutiska åtgärder. Genom att köpa Levitra Generic betalar man inte för mycket för ett välkänt märkesnamn, utan får en effektiv medicin. Apoteket garanterar köparen snabb leverans av ett säkert, certifierat läkemedel till ett rimligt pris. Expressleverans av tabletterna är tillgänglig i alla svenska städer.