Fildena för att förbättra potensen hos män

Fildena är en ny generation av läkemedel mot erektil dysfunktion med hög absorptionshastighet och snabb verkan. Tabletterna innehåller sildenafil som en aktiv ingrediens och ett snabbt upptag av läkemedlet säkerställs genom en speciell beläggning. När du beställer Fildena i Sverige kan du välja mellan två typer av leveranser: gratis och den mer bekväma betalda leveransen, som inkluderar kurirleverans på en tid och plats som passar köparen. Den betalda expressleveransen tar inte mer än 4-7 dagar. Tabletternas effektivitet och säkerhet bekräftas av ett kvalitetscertifikat från tillverkaren.

Var kan jag köpa Fildena?

Du kan köpa Fildena på ett vanligt apotek, men du behöver ett recept. Om du vill köpa tabletterna utan recept kan du gå till vårt onlineapotek. Det har betydande fördelar jämfört med andra onlineapotek som en köpare kan få:
 • ett brett utbud av läkemedel för att korrigera potensen – kunden kan välja det lämpligaste läkemedlet med den mest effektiva sammansättningen och säkra doseringen;
 • kostnadsfri rådgivning om produktens sortiment, sammansättning, egenskaper och korrekt dosering;
 • ett kumulativt system med rabatter och bonusar;
 • smidig produktleverans – vi erbjuder betald expressleverans som gör att du kan leverera dina läkemedel till alla delar av Sverige inom 4-7 dagar;
 • bekväma betalningssätt online och offline.

Fildena: kort information om produkten, indikationer, kontraindikationer

Fildena är en triangulär tablett med rundade kanter. Läkemedlet är överdraget i en violettfärgad beläggning med följande aktiva ingredienser: macrogol 6000, hypromellos 6cP, opadray 03F20404, titandioxid E171. Denna sammansättning gör det möjligt för kroppen att absorbera sildenafil och andra hjälpämnen i läkemedlet upp till 5 % snabbare. Detta gör att tabletterna får en snabbare effekt på kroppen. Den huvudsakliga effekten på könsorganen orsakas av sildenafilhämmaren. Denna komponent säkerställer en god blodtillförsel till vävnaderna genom att slappna av de mjuka musklerna i penis och tonifiera musklerna. Som ett resultat av sildenafil når penis en tillräcklig storlek och fasthet för ett fullvärdigt samlag. Sexuell stimulering är obligatorisk när du använder Fildena. Eftersom ingredienserna i läkemedlet inte orsakar erektion på egen hand, utan endast med upphetsning. Maximal naturlig spänning kommer att bevara läkemedlets effekt under lång tid.

Indikationer för användning av Fildena

Den huvudsakliga indikationen för användning av Fildena är erektil dysfunktion när en mans penis inte kan hålla en erektion för ett korrekt samlag.

Kontraindikationer för användning av tabletter

Innan du tar Fildena för första gången rekommenderar vi att du genomgår en fullständig läkarundersökning för att upptäcka eventuella underliggande medicinska tillstånd som kan vara en kontraindikation för användning av läkemedlet. Här är en lista över de viktigaste kontraindikationerna för män där det är förbjudet att ta Fildena:
 • Kardiovaskulär sjukdom, högt eller lågt blodtryck, hjärtattack eller stroke under de senaste sex månaderna;
 • Ögonproblem (inklusive retinitis pigmentosa);
 • Lever- eller njursjukdom i den akuta fasen;
 • Överkänslighet mot minst en av ingredienserna.
Vi vill också uppmärksamma dig på att läkemedlet inte får förskrivas till manliga minderåriga.

Användning av Fildena

För att behandla erektil dysfunktion tas Fildena minst en timme före det planerade samlaget. Tabletten ska sväljas med mycket vatten. Läkemedlets verkan varar i 4-6 timmar. Fildena finns i två doser:
 • 50 mg är den vanliga dagliga dosen för män som inte har några kontraindikationer;
 • 100 mg är den maximala dosen av läkemedlet, som endast förskrivs av en läkare till män som har diabetes eller återhämtar sig från en prostatektomioperation;
En tablett på 50 mg kan också delas i hälften och en reducerad dos på 25 mg kan användas för att behandla impotens hos män över 65 år och hos patienter med njur- eller leversjukdom.

Interaktion av Fildena med drycker, livsmedel och läkemedel

Fildena kan användas för att maximera dess effekt för att öka den manliga potensen genom att följa ett antal regler för att kombinera läkemedlet med drycker och mat:
 1. Drycker. Det är rekommenderat att skölja ner tabletterna endast med vatten. Drick inte grapefruktjuice tillsammans med Fildena. Grapefrukt innehåller aktiva ingredienser som kan interagera med sildenafil och kan öka plasmakoncentrationen av sildenafil. Detta leder till överdosering och negativa biverkningar. Det är inte heller tillåtet att dricka alkohol den dag du tar läkemedlet. Detta beror på att etanol saktar ner absorptionen av läkemedlet och kan leda till en försämring av mannens tillstånd.
 2. Livsmedel. Det rekommenderas att ta läkemedlet på tom mage. I detta fall uppnås den maximala koncentrationen av sildenafil i blodet mycket snabbare än efter en måltid och absorptionstiden kan halveras. I kombination med fet mat minskar absorptionen av den aktiva ingrediensen Fildena med 29 %. Därför tar det betydligt längre tid att uppnå den maximala effekten av läkemedlet. Efter att ha ätit en fet måltid och tagit p-pillret, uppstår en förbättring av potensen i genomsnitt först efter 1,5-2 timmar.
 3. Medicinering. Fildena ska inte tas samtidigt med potenshöjande läkemedel, ritonavir, CYP3A4-hämmare, alfa-adrenoblockerare, erytromycin, andra hiv- eller aids-läkemedel, nitrater, läkemedel som används för att behandla svampinfektioner, nitroprussid.

Fildena utan recept

Fildena är fritt tillgänglig på internet. För att undvika risken att fastna på en förfalskning rekommenderar vi att du köper Fildena utan recept från vårt onlineapotek. Erektil dysfunktion är ett mycket personligt problem som du inte alltid vill gå till en främling, även om det är en specialist. Det är dock lämpligt att rådgöra med en läkare innan du köper läkemedlet för att justera dosen. Överdriven användning av medicinen kan trots allt leda till biverkningar. Dessutom kan en läkarundersökning hjälpa till att utesluta risken för individuell intolerans eller en allergisk reaktion hos patienten.

Möjliga biverkningar

Vid överdosering eller individuell intolerans mot den aktiva ingrediensen i Fildena kan följande typer av biverkningar uppstå
 • långvarig (eventuellt smärtsam) erektion som inte avtar på mer än fyra timmar;
 • oregelbunden hjärtslag, plötsliga tryckstegringar;
 • yrsel, bröstsmärta, andningsproblem, kramper, rinit;
 • hudutslag, klåda, svullna slemhinnor;
 • nedsatt hörsel;
 • gastrointestinala störningar.
De nämnda biverkningarna bör inte vara långvariga och bör försvinna utan ytterligare medicinska åtgärder. Om obehagliga symtom (hjärtsmärta, ökad puls över 100 bpm, tryckstegring, akut magsmärta, blodig urinering, penisblödning, medvetslöshet) kvarstår i flera timmar och patientens allmänna välbefinnande fortsätter, rekommenderas dock omedelbar akutvård på en sjukvårdsinrättning. När en man köper Fildena från ett apotek på nätet får han en högkvalitativ, snabbare verkande medicin. En annan fördel är det lägre priset och det faktum att produkten kan köpas på apotek med snabb leverans i Sverige på 4-7 dagar.